Advokatfirma København

Centralt beliggende Advokatfirma i København K

Hos Kock Nielsen kan vi ikke alt, men vi er til gengæld eksperter til det vi kan. Vores specieler er ligger i erstatningsret ved personskade samt familieret.

Ofte er der store følelser og relationer på spil, når der opstår knuder i et forhold, som har været bygget på kærlighed. I situationer som disse kan det ofte være mere hensigtsmæssigt, at benytte sig af de retslige instanser, for at komme til en løsning.
Når der arbejdes med familieret, som er den del af lovgivningen, der kommer tættest på os som mennesker, er det vigtigt at det ikke alene er følelserne som tager over, men derimod at situationen bliver reguleret juridisk.
Selvom det aldrig er den foretrukne løsning, at håndtere familielivet gennem jura, så er det tilfældet for mange tusinde af danskere hvert år. Det er derfor også vigtigt, at finde en partner, som er vandt til at håndtere disse opgaver, kan holde hovedet koldt og have fokus på bolden, frem for omgivelserne.

Kontakt os allerede idag, vi tager gerne en uforpligtende samtale, omkring den aktuelle situation og mulighederne.

Hvad koster advokaten?

Ikke to opgaver er en, og derfor tilbyder vi en individuel indledende samtale, hvor vi vurdere dine muligheder. Efterfølgende kan der udarbejdes et overslag på vores honorar for det pågældende opgave.

Benyt kontaktformularen nederst, for uforpligtende henvendelse

 

Advokat københavn

 

KockNielsen Advokatfirma

Vesterbrogade 11A, 1.
1620 København V